Køb af babytøj til din nyankomne

Du spekulerer måske på, hvor du kan finde det perfekte babytøj til din nyankomne. Den gode nyhed er, at der er mange måder at få babytøj til din nyankomne, og disse tips hjælper dig med at vælge det perfekte tøj til din lille. Babytøj skal supplere resten af din families garderobe, og matchende tøj er en god idé! Overvej kønsneutralt eller kønsspecifikt babytøj. At vælge tøj efter din babys køn er også en sjov måde at få din lille til at se sød ud.

Når du køber babytøj, skal du huske komforten i dit barns hud. Noget tøj kan irritere dit barns nye hud, så kig efter behageligt tøj. Vælg beklædningsgenstande, der er lette at tage af og på din baby uden unødig ståhej faktura eller afbetaling? Læs guiden her. En snap-bottom bodysuit er den nemmeste beklædningsgenstand til bleskift. Du kan også vælge bodyer, der har lynlås eller snap i bunden. En bodysuit med snap-bund er en praktisk mulighed, hvis du ikke ønsker at gennemgå alle besværet med at trække en romper op, hver gang du skifter dit barn.

Det er bedst at vælge tøj, der passer til dit barns kropstype, da babyer typisk gennemgår flere outfits om dagen. Mens bomuld kan være behageligt og holdbart, er det også tilbøjeligt til at krympe. Det er bedst at købe en størrelse op, hvis det er muligt, men husk, at babyer vokser så hurtigt, at det er en god ide at få mere end en. Og husk, at dit budget muligvis ikke tillader et designernavn, så hold dig til grundlæggende bomuld.

Babysko er en fantastisk måde at holde din babys tæer varme og kan tilføje en sød flair til ethvert outfit. Som du måske ved, regulerer blodkarrene i fødderne vores kropstemperatur. Derfor føler du dig varm i sokker om natten, men kølig, når du stikker foden ud af dit cover. Babyer har lignende blodkar. Så et par tykke, komfortable babysokker eller sko kan hjælpe med at regulere deres kropstemperatur.

Når du vælger en sovepose, skal du vælge en, der beskytter dit barn mod solen. En sovepose, der er let, men dækker brystet, er ideel til koldt vejr. Det ekstra tæppe kan også tages af ved bleskift. Derudover kan du bruge en sikker spædbarnssovepose til at dække din nyfødtes ansigt og holde det varmt. Ved at vælge den rigtige sovepose får du mindre stress for dig selv og din baby. Hvis du ikke kan finde en, der passer, skal du købe en!

Din babys kropstemperatur kan variere dramatisk i løbet af året. Sørg for at lægge lag på lag og købe et bærbart tæppe for at holde dem varme. Et par lette jakker og hatte hjælper med at regulere deres temperatur i kulden. Hvis din baby er tilbøjelig til at ridse, skal du få en bomuldsluffe for at forhindre dem i at ridse sig selv. Det er også en god idé at overveje en hat for at holde hovedet varmt på en varm dag.