en Guide til at få den bedste køretøj skibsfart citerer

Forberedelse.

Som med de fleste ting et af vigtigste punkter til at sikre du får den bedste køretøj skibsfart citerer du kan bevæbne dig selv med den nødvendige viden. Forskning ved hjælp af internettet og spørge køretøj rederier eventuelle spørgsmål du måtte have, Vær ikke bange for at være dumt men gøre dette, før du ringer til dit køretøj skibsfart citerer. Nogle temmelig hurtig søgning på internettet vil bringe op mange sites om et køretøj skibsfart citerer, og du bør læse mere end en håndfuld af disse websteder, før du selv tænke begynder at få citater til dit websted. Nedskrive noget du har nogen spørgsmål om og ikke kan finde svar på; også nedskrive nogen tjenester, du har brug for og noget, der varierer afhængigt af køretøjets rederi du kigger på. Et godt eksempel kan være niveau af køretøjet forsendelses forsikring dækker eller hvorvidt de dør til dør levering. Bevæbnet med disse oplysninger, du vil være bedre rustet til at få en nøjagtig køretøj skibsfart citerer.

Start din liste.

Afgøre eventuelle faktorer, som du anser for afgørende fra de tjenester, du har skrevet ned. Måske du har brug for dør-til-dør levering og intet andet vil gøre, i dette tilfælde skrive det.

Gøre første kontakt.

Nu, ring omkring så mange virksomheder som du kan for at få citater. Sørg for, at du fortæller dem om alle tjenester du anser for at være væsentlige. Fortælle køretøj rederi, der citerer skal der dør til dør levering, og du ønsker ikke et tilbud, der ikke tilbyder denne service. Når beder om et citat fortælle dem, at du og et par venner søger for at afsende din motorcykler og du gerne vil have et tilbud fra dem for din cykel for at få en idé om prisen. De vil ikke tilbyde dig bulk rabat, men de vil sandsynligvis give dig en bedre pris for at forsøge og vinde den større ordre.

Kompilere og kassér.

Når du har fået en god antallet af citater i, udarbejde en liste over tilbud med priser og centrale punkter (herunder tjenester) for hver af dine køretøj skibsfart citerer. Nu, slippe af med nogen, der ikke tilbyder de essentielle tjenester, du har brug for; slippe af med disse uafhængigt af prisen på tilbud; Glem ikke, disse er de tjenester, du ikke kan undvære. Næste, slippe af enhver uhyrligt høje citater, der ikke tilbyder noget usædvanlig. Selv om de tilbyder noget enestående, hvis det er en luksus du bør kassere dem også. Du bør overlades med citater til en rimelig pris, der tilbyder mindst alt hvad du behøver. Nu sammenligne dem du har forladt og slippe af med de få, der tilbyder mindst for dine penge. Dette vil efterlade dig med en liste over virksomheder, der tilbyder lignende tjenester for et rimeligt beløb af penge.

Byttehandel.

Dette kan ikke være sagt nok. Ring alle selskaber tilbage og fortælle dem, at du har en billigere tilbud eller et tilbud på et tilsvarende beløb, men med lidt ekstra. Det er forbløffende, hvor ofte den absolutte rock bottom pris et køretøj rederi har tilbudt du viser sig for at have lidt plads til bevægelse. Du kan holde gør dette, indtil alle selskaber har endelig fået nok og nægter at rokke.

Hvis du følger alle disse trin skal du stå tilbage med et selskab, der tilbyder dig den bedste værdi for pengene fra dit køretøj skibsfart citerer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.